Signalisatie & Spandoeken


Binnensignalisatie - Systeem P

Systeem P is een modern en goede bewegwijzering in een gebouw. Het is een flexibel systeem. Het werkt via inserts die gemakkelijk kunnen verwisseld worden of voorzien zijn van een mooie belettering met of zonder logo. Met het nieuwe UNI-profiel (licht gebogen aluminium plaat met ronde zij-afwerking) maken wij prachtige overzichtsborden, naam- en richtingsborden.

Binnen signalisatie - Systeem P

De 6 profielen van Systeem P

Richtingsbord

Binnen signalisatie - Richtingsbord Jaren was systeem P een echt deurborden-systeem, want A3 was het maximale qua breedte.
Met het nieuwe UNI profiel zijn echter ook grotere (richtings-) borden mogelijk.
Leverbaar in de breedtematen 424, 598, 845 en 1196 mm. Boven en onder prachtig afgewerkt met een aluminium kap. Een pracht mogelijkheid om de bewegwijzering door werkelijk het gehele project door te voeren.

Standaard Hip

Deze handige standaard is 1500 mm hoog en wordt geleverd met verschillende maten inserthouders erop. De voet is donkergrijs gelakt en heeft een gewicht van 2,5 killogram. De houder wordt er bij voorkeur "portret" op bevestigd.

Type Insertformaat
RP 50 149 x 210 (A5)
RP 40 210 x 297 (A4)
RP 30 297 x 420 (A3)

Binnen signalisatie - Standaard Hip

Overzichtsbord

In een ontvangsthal willen huurders - of verschillende afdelingen - zich natuurlijk duidelijk profileren. U zit dan al snel aan een flink bord. Met het UNI profiel is dat geen probleem. De maximale breedte is 1196 mm. Qua hoogte bent u in principe niet gelimiteerd. Het is natuurlijk ook mogelijk om het bord met de kappen links en rechts te monteren en ook kunnen de borden eventueel gehangen worden.

Binnen signalisatie - Overdichtsbord

Verdiepingsbord

Binnen signalisatie - Verdiepingsbord Voor langere teksten (en speciale toepassingen) kunnen wij al onze profielen ook op langere lengten leveren. Een duidelijke manier om aan te duiden waar iemand zich bevindt.

Deurbord

Leverbaar in diverse breedte- en hoogtematen, dus geheel aan te passen aan het aantal gebruikers van de betreffende ruimte. Montage wordt normaliter gedaan met de pijpjes links en rechts.

Binnen bewegwijzering - Deurbord

Hangbord

Leverbaar in diverse maten. Afhankelijk van uw plafond zorgen wij voor een mooi ophangsysteem. Bij deze toepassing zitten de pijpjes boven en onder. Standaard geleverd in dubbelzijdige uitvoering, kops afgewerkt met aluminium eindkappen.

Binnen bewegwijzering - Hangbord

Haaks-op-de-muur-bord

Voor alle ruimten die extra aandacht nodig hebben. Altijd dubbelzijdig en kops afgewerkt met een aluminium plaatje.

Binnen bewegwijzering - haaks op de muur bord

Vrij / Bezet bord

Indien gewenst kunnen (deur)borden van bepaalde ruimten met een schuifpaneeltje worden uitgebreid met de tekst "niet storen a.u.b".

Binnen bewegwijzering - Bezet / Vrij bord