Signalisatie & Spandoeken


Buitensignalisatie

Parkeerbord 1

Een 1-paals parkeerbord uit ons systeem P. In het displaypaneel kan eenvoudig een andere tekst worden aangebracht. De meegeleverde grondpen zorgt ervoor dat dit bord ook voor tijdelijke toepassingen geschikt is.

Signalisatie buiten - Parkeerbord

Parkeerbord 2

Een 1-paals parkeerbord, dat mooi is door zijn eenvoud. De twee aluminium plaatjes zitten met een doordachte vouw aan elkaar verbonden en zijn (aan de achterzijde) met twee parkertjes aan de staander van 40 mm doorsnede bevestigd.

Signalisatie buiten - Parkeerbord

Parkeerbord 3

Een parkeerbord met 2 staanders van 60mm, waartussen een dubbelzijdig paneel van 100 mm hoog is vastgezet. Robust, chique en te leveren in vele maten.

Signalisatie buiten - Parkeerbord met 2 staanders

Naambord

Een naambord (met heel functioneel ook de openingstijden erop) in 2 mooie kleuren. De belettering zit aan twee zijden op aluminium panelen, die onzichtbaar bevestigd zijn op een aantal verstevigingsribben.

Signalisatie buiten - Naambord in 2 kleuren

Hoekconsole

Drie ronde staanders van 60 mm diameter vormen een prachtige 90° hoekconsole. Ideaal als u gevestigd bent op een hoek. Ook 60° opstellingen behoren tot de mogelijkheden.

Signalisatie buiten - Paneel als hoekconsole

Staander

Signalisatie buiten - Opvallende staander Op creatieve wijze wordt een 'standaard' staander tot een opvallende verschijning. Opvallend mooi maar ook opvallend veilig.

Naambord met panelen

Duidelijkheid en image-building: adres en naam in één bord. Geanodiseerd aluminium in combinatie met kunststof panelen geeft een prachtig resultaat. En omdat de panelen zonder tussenruimte aan elkaar gekoppeld zijn, ziet het geheel er bijzonder robuust uit. De staanders zijn 90 mm rond.

Signalisatie buiten - Naambord met afzonderlijke panelen

Overzichtsbord

Vier staanders van 90 mm diameter op een rij vormen dit overzichtsbord. Een mooie combinatie van een plattegrond, een paneel met (verkeers-) regels en een overzicht van de huurders. Voor de late bezoeker wordt het bord verlicht door onze lichtrail.

Signalisatie buiten - Overzichtsbord met 3 panelen