Digital Printing


Informatie

Kleef produkten & digitalprinting - Van Bortel bvba Antwerpen

Van Bortel & co maakt gebruik van professionele snijplotmachines en kwalitatief hoogwaardige printers om tot een schitterend resultaat te komen. Naast de klassieke kleurfolies kunnen wij ook full colour prints op o.a. uw bedrijfsauto aanbrengen. Wij werken uitsluitend met de nieuwste technieken, zodat wij een professioneel ontwerp of logo voor u kunnen ontwikkelen en hebben alle specifieke vakkennis en apparatuur in huis om een schitterend eindproduct te leveren. Wij kunnen digitaal printen zowel op stickers als op bache voor binnen- en buitengebruik.

Digitale printing in uw interieur

Decoreer jouw muren met een kwalitatief afgewerkte foto op canvasdoek. Maak zelf kunst op een groot formaat en geef jouw woonkamer net dat tikkeltje meer. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom. Van Bortel & co is gespecialiseerd in het ontwerpen van alle stickers of het nu voor de hal, living, kinderkamer, slaapkamer, hobbykamer, badkamer, veranda, enz. gaat. Deze stickers zijn relatief makkelijk aan te brengen en dat zowat op elke droge en vlakke ondergrond: een geverfde muur, maar evengoed op behangpapier, gladde tegels, glas, plastic, houten panelen, enz. Je kan zelfs jouw mooiste foto op canvasdoek bestellen, kies je maten en wij maken van jouw foto een echt uniek kunstwerk.

Fotobehang (zelfklevend en niet-zelfklevend)

Op behang maakt uw foto pas echt indruk! Of het nu om een mooie foto van een familielid, huisdier gaat of een spectaculaire foto van een onvergetelijke reis, wij brengen uw afbeelding tot leven. Dit behang is erg sterk, resistent tegen vuil en vocht en makkelijk aan te brengen, net zoals gewoon behang. Het assortiment bestaat uit 2 gestructureerde en 2 gladden behangsoorten.

Wij kunnen voor aantrekkelijke prijzen uw eigen foto op behang printen. Zo weet u zeker dat niemand dezelfde muur heeft! Indien u dit wenst kunnen wij voor u ook een ontwerp voor uw fotobehang maken.