Reclamepanelen & Etalagebelettering


Informatie over Reclamepanelen

Reclamepanelen

Kan een bedrijf nog zonder een herkenbare huisstijl? Of het nu gaat om de naam op uw pand, de bewegwijzering in of rond uw gebouw of de presentatie van uw producten, wij hebben het allemaal:

  • Kliklijst
  • Bewegwijzering binnen
  • Bewegwijzering buiten
  • Spanframes
  • Banieren

Zoals u kan vaststellen presenteren wij u een zeer uitgebreid signalisatie programma. Wij leveren dus zowel de “hardware” als de “software”. Hierdoor sluit alles naadloos op elkaar aan en leveren, plaatsen en beletteren wij uw bedrijfslogo op alle ondergronden. Afhankelijk van het doel, wordt het juiste plaatmateriaal gekozen: PVC bache, dibound, PVC-schuimplaat, ... Dit kan zowel met computergesneden kleefletters als met een digital print voorzien van een transparante UV-beschermingsfilm u kan naast bestickering van de spandoek of reclamebord, ook kiezen voor de allernieuwste technologie nl. ‘Print on Plate’, dit wil zeggen dat er rechtstreeks op de plaat of de spandoek kan gedrukt worden, dit dus zonder gebruik te maken van stickers.

 

Informatie over Etalage belettering

Er zijn bijzonder veel mogelijkheden om uw etalage te voorzien van een belettering. Wij plotten en digitaalprinten alles in ons eigen atelier en beschikken over een ervaren plaatsingsdienst. Dit maakt dat we zeer flexibel zijn in het aanbrengen van (tijdelijke) etalagebeletteringen. Diverse ketens (Esprit, Scapa, Kipling,….) doen een beroep op onze know how om hun diverse winkels te voorzien van teksten en logo’s.

Snijfolies in standaard kleuren

Tekst en/of logo's worden uitgesneden uit zelfklevende vinyl en voorzien van een applicatietape, zodat de stickers gemakkelijk te kleven zijn. U heeft keuze uit meer dan 100 kleuren.
Klik hier: 3M-Kleurengids

Digitale Print

De etalage wordt gedeeltelijk of geheel ingepakt met full color geprinte folie. De folie wordt voorzien van een permanente of verwijderbare lijmlaag en een beschermende UV-laminaat. Daardoor is de sticker uiterst geschikt voor tijdelijk of langdurig buitengebruik, al naar gelang de lijmlaag en de UV-beschermingsfolie. De UV-beschermingsfolie is er zowel in mat als in glanzend voor een bijzonder gepersonaliseerd resultaat.

Doorkijk stickers

De etalage wordt gedeeltelijk of geheel ingepakt met full color geprintte doorkijkfolie. De folie is geperforeerd en verminderd het zicht van buiten naar binnen. Van binnen naar buiten kijken is nog wel mogelijk.

Transparante stickers

U transformeert uw glas in een bepaalde kleur. Het glas blijft helder en doorzichtig. De transparante folie kan zowel digitaal geprint als contourgesneden worden. U geeft zo ongetwijfeld een persoonlijke touch aan uw reclame!

Zandstraalfolie uitgeplot

De etalage wordt voorzien van een speciale folie die het zandstraal-effect imiteert. Uit de vlakken folie kan uw logo en/of tekst uitgesneden worden. De zandstraalfolie laat wel licht binnen, maar verhindert het zicht zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten.
Meer info: VBC Windowfilms

Zandstraalfolie full color geprint

De etalage wordt voorzien van een speciale folie die het zandstraal-effect imiteert. Op de folie wordt er full color geprint. De print is slechts langs één zijde duidelijk zichtbaar. De zandstraalfolie laat wel licht binnen, maar verhindert het zicht zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten.

Langs de binnenzijde van de etalage?

Het is perfect mogelijk om al de bovenstaande etalagebeletteringen zowel te kleven aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Voor dit laatste is het net zo dat er geprint wordt op de zijde van de lijmlaag. Deze sticker dient dan om langs de binnenzijde van de ramen te kleven.